Descoperă noutățile 1 Million Lucky și Lady Million Lucky

Viata e un joc! Aroma prunelor proaspete de la debut, acordul obsedant de nucă și excitanta bază lemnoasă - acest tot creează o senzație pură. 1 Million Lucky este, realmente, un parfum bărbătesc fără limite.

Explozia de zmeură, esența îndrăzneață de trandafir și acordul catifelat al lemnului de santal creează, împreună, Lady Million Lucky. Ia viața ca pe un joc fără limite și cedează tentației.

întregul text ascundeți textul

Despre brandul Paco Rabanne

Parfumurile Paco Rabanne au o imagine bazată pe lux, pe calitate și pe o extravaganță atent regizată. Creațiile parfumate, ascunse în flacoane cu personalități distincte, sunt la fel de originale ca însăși viața și creația designerului de modă, al cărui nume îl poartă.

Paco Rabanne este pseudonimul de renume al creatorului Francisco Rabaneda Cuervo. Spaniolul, de origine bască, și-a petrecut tinerețea în Franța, unde a lucrat pentru câteva case de modă pariziene, până când și-a fondat propriul brand, în anul 1966. Modelele sale eclectice, din materiale netradiționale, au atras imediat atenția și au deschis brandului calea faimei mondiale.

Trei ani mai târziu, a avut loc lansarea primului parfum Paco Rabanne, urmat, de atunci, de zeci de alte parfumuri pentru femei și bărbați. Esențele originale, cu precădere florale, au fost completate, treptat, cu ingrediente lemnoase și picante, care au conferit parfumurilor vestitul lor farmec și sex-appeal. Acesta caracterizează, fără doar și poate, legendara creație Paco Rabanne 1 Million.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute Alfabetic Ordonare după preț

12 3

12 3 Vezi mai multe Nahoru