Treci la conținutul principal

Origins

Origins

Brandul american Origins oferă produse cosmetice de îngrijire, eficiente și funcționale, care folosesc ingrediente active obținute din plante din întreaga lume. Brandul combină ingrediente naturale și organice, cum ar fi extractele de ginseng, ciuperci reishi și cărbune de bambus, cu cele mai moderne cunoștințe științifice, tehnologii inovatoare și metode de producție ecologice. Ca urmare, creează produse cosmetice care sunt blânde cu tenul și cu natura.

Între anii 1983–1989, o echipă de oameni de știință din domeniul biotehnologiei vegetale și experți în cosmetică, condusă de William P. Lauder, a depus eforturi pentru a crea un brand care să se rupă de ideea tradițională de cosmetice. În anul 1990, a apărut Origins, brand de cosmetice care a întruchipat filozofia mișcării ecologice "verzi" ca niciunul până atunci. Încă de la început, misiunea sa a fost să valorizeze și să respecte atât oamenii și nevoile lor, cât și natura. De aceea, echipa Origins continuă să depună eforturi și astăzi pentru a folosi cele mai eficiente ingrediente de origine naturală, cele mai avansate tehnologii, precum și cele mai ecologice procese de producție. 

Încercați și dvs. alternativa sigură la produsele clasice de îngrijire pentru corp și ten cu produsele cosmetice Origins – naturale, dovedite științific, foarte eficiente și sustenabile. Produsele pentru îngrijirea tenului Origins contribuie la redobândirea unui aspect sănătos al tenului. Îmbunătățesc vizibil, acționând în armonie cu funcționarea naturală a tenului. Datorită gamei sale largi, fiecare poate opta pentru o cremă hidratantă Origins, un gel curățare Origins sau chiar pentru o mască Origins care să se potrivească exact nevoilor tenului său. Un avantaj este ambalajul reciclabil al fiecărei creme de față Origins.

întregul text ascundeți textul