Treci la conținutul principal

Original & Mineral

Original & Mineral

Frumusețe responsabilă și corectă față de mediul înconjurător, compoziție sigură, extracte naturale, uleiuri esențiale și minerale. Toate aceste cuvinte caracterizează brandul Original & Mineral. Acesta s-a născut în Australia, din dorința de a crea produse pentru păr fără ingrediente chimicale inutile. Cu produsele acestui brand, îngrijirea și styling-ul părului vor fi o experiență plăcută, fără riscul de iritații sau de deteriorare, cauzate de substanțe agresive.

Produsele Original & Mineral reprezintă o combinație unică de natură și lux, ceva nemaivăzut în lumea produselor cosmetice pentru păr. Idea de a sfida stereotipul produselor naturale a avut-o Jose Bryce Smith, în anul 2000. În colaborare cu colegul său, care suferea de dermatită de contact și, din acest motiv, nu putea să folosească produsele tipice de lux, deoarece acestea conțin produse chimicale iritante, s-au decis să deschidă un salon de frizerie organic, în Sydney. Acesta a fost primul de felul său în toată Australia. Încet-încet, cei doi fondatori au început să creeze propriile produse pentru styling și îngrijirea părului, astfel încât în anul 2010 a apărut gama O&M Method, fără conținut de sulfați, triclosan și alte substanțe dăunătoare.

Nu doar Australienii, ci și întreaga lume s-a îndrăgostit de compoziția delicată, dar totuși incredibil de eficientă, a produselor pentru păr Original and Mineral. Mulți apreciază mai ales concentrația mare de extracte din plante australiene, cum ar fi cuișoarele, banksia, quandong-ul, algele din Tasmania, sau pruna lui Davidson. Încercați și dvs., de exemplu, balsamul pentru păr O&M Project Sukuroi, care va netezi perfect firele de păr uscate și deteriorate. Pentru părul indisciplinat, recomandăm crema pentru styling Original & Mineral Style Guru. Un alt mare favorit este și șamponul uscat Original & Mineral Dry Queen.

întregul text ascundeți textul