Treci la conținutul principal

Olaplex

Îngrijire la domiciliu

Produsele cosmetice OLAPLEX sunt disponibile și în confortul de acasă. Îngrijirea la domiciliu cu OLAPLEX conține tratamentul pentru prelungirea durabilității culorii OLAPLEX nr. 3, șamponul OLAPLEX nr. 4 și balsamul OLAPLEX Nr. 5. Toate aceste produse conțin substanța activă OLAPLEX, singura care poate reconstitui legăturile disulfurice dintre fibrele părului. Rezultatul este un păr ferm, sănătos și strălucitor, care nu se rupe și nu se despică.

întregul text ascundeți textul

Îngrijire profesională

Tratamentul cu OLAPLEX previne deteriorarea părului în timpul tratării chimice. Atât OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier, cât și OLAPLEX No. 2 Bond Perfector pot fi adăugate oricărui tratament chimic. Ca tratament regenerator intens, se poate folosi OLAPLEX Rebuild Treatment, pentru regenerarea părului 100%.
 
Gama profesională OLAPLEX este destinată doar stiliștilor (profesioniști). Utilizarea acestor produse necesită cunoașterea procedurilor de tratare a părului, pentru obținerea rezultatelor dorite.

întregul text ascundeți textul

Brandul Olaplex prezintă produse cosmetice pentru păr originale, pentru a preveni deteriorarea părului în timpul vopsirii. Este o formulă chimică unică care poate înmulți și restabili legăturile disulfurice rupte. Vopsirea părului nu a fost niciodată mai sigură!

Fondatorii brandului Olaplex sunt Dr. Eric Pressly și Dr. Craig Hawker,  principalii experți din lume în materie de materiale și chimie. Împreună au inventat o componentă chimică, care fără silicon și uleiuri minerale restabilește legăturile rupte în păr în timpul și după tratamentul chimic.

 

Putem spune că Olaplex a intervenit permanent în industria de coafură. Acest brand este utilizat cu încredere de mai multe saloane, care se bazează pe calitatea produselor furnizate și pe beneficiile acestora.

întregul text ascundeți textul