Treci la conținutul principal

Oclean

Oclean

Cine nu și-ar dori un zâmbet mai sănătos și mai strălucitor? Cu abordarea sa inovatoare și originală, Oclean aduce o mai bună îngrijire orală pentru fiecare. Ceea ce diferențiază compania Oclean de alte companii este faptul că nu se concentrează doar pe produse mai bune și mai eficiente, ci și pe soluții inteligente pentru a vă ajuta să aveți obiceiuri de igienă mai bune. Oclean utilizează tehnologii digitale unice pentru a transforma imposibilul în realitate. Bine ați venit într-o nouă eră a îngrijirii orale!

 

Compania Oclean a fost fondată în anul 2016 și s-a axat de la început pe igiena orală. De la înființarea sa, Oclean a câștigat numeroase premii pentru designul produselor sale, inclusiv premiile Red Dot, iF Design în anul 2018 și Good Design Award în anul 2019. În anul 2020, a obținut un nou punctaj la iF Design Awards și și-a repetat succesul în anul 2021, când a câștigat un alt premiu Red Dot Award.

Periuța de dinți electrică din seria Oclean X (X Pro Elite și X Pro) merită cu siguranță să fie încercată, având un ecran tactil inteligent care oferă un feedback instantaneu. Periuța de dinți sonică Oclean Air 2 vă va surprinde cu funcționarea sa ultra-silențioasă și cu autonomia bateriei de până la 30 de zile. Sănătatea orală completă este asigurată datorită apei de gură Oclean W10.

întregul text ascundeți textul