NYX Professional MakeupSweet Cheeks Soft Cheek Tint blush cremos

3×
NYX Professional Makeup Sweet Cheeks  Soft Cheek Tint blush cremos
NYX Professional Makeup Sweet Cheeks  Soft Cheek Tint blush cremos
culoare 01 - Nude'Tude 12 ml
42RON

350,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NYX06211 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 22.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Soft Cheek Tint
Caracteristici

Un plus de strălucire și culoare naturală în obraji. Blush-ul NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Soft Cheek Tint are o textură cremoasă, ușor de aplicat, ce oferă o tentă de culoare vibrantă, potrivită oricărui subton al tenului. Are un aplicator cu tăietură specială ce se utilizează foarte ușor. Este disponibil în mai multe culori aproape gurmande, extrem de feminine. Tenul dvs. va radia, iar machiajul va fi unul natural, apreciat în orice zi.

Caracteristici:

  • este ușor de aplicat datorită pensulei special create
  • oferă o culoare care durează mult timp
  • lasă o senzația ușoară, de a doua piele
  • ajută la crearea unui look natural
  • are o textură cremoasă, delicată
  • oferă o hidratare ușoară
  • este blând cu tenul

Aplicare:
Aplicați cu ajutorul pensulei incorporate un strat delicat pe obraz. La nevoie, puteți insista pentru accentuarea culorii.

Caracteristici

Culoare
nud

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Soft Cheek Tint1