NYX Professional Makeup Macaron Lippieruj cu persistenta indelungata

NYX Professional Makeup Macaron Lippie ruj cu persistenta indelungata
NYX Professional Makeup Macaron Lippie ruj cu persistenta indelungata
culoare 04 Blue Velvet 4,5 g

Cod: NYX0800 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse din lansările noi oferite de NYX Professional Makeup de minim 75 RON și vă oferim un cadou la alegere, dintre variantele disponibile în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului NYX Professional Makeup Macaron Lippie
Caracteristici

Rujul NYX Professional Makeup Macaron Lippie accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.

Caracteristici:

  • pigmentare intensă
  • efect mat
  • efect satinat

Cum se utilizează:
Rujul se aplică pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri.

Caracteristici

Culoare
albastru
Efect
rezistent

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Macaron Lippie