NYX Professional MakeupGimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar Calendar de Crăciun

NYX Professional Makeup Gimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar Calendar de Crăciun
NYX Professional Makeup Gimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar Calendar de Crăciun

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: NYX06541
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L’Oréal Paris, Maybelline, NYX Professional Makeup, Mixa, Essie sau Garnier de peste 150 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături o cutie frumoasă pentru Crăciun.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Pentru ca așteptarea Crăciunului să fie și mai plăcută, calendarul de Advent NYX Professional Makeup Gimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar conține 24 de surprize cosmetice, cu care fiecare zi este mai frumoasă. Este suficient să deschideți ferestruica.

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic NYX Professional Makeup Gimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar. Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Caracteristici:

  • bucură orice femeie
  • perfect pentru machiajul de zi și de seară
  • permite crearea unui machiaj variat
  • calendar de Crăciun

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Culoare
negru, maro, albastru, roz, auriu
Tipuri de seturi
Calendar de Crăciun
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Efect
mat, rezistent, corector
Nuanță fond de ten
transparent

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.