NYX Professional Makeup Eyeshadow

fard ochi

NYX Professional Makeup Eyeshadow fard ochi
NYX Professional Makeup Eyeshadow fard ochi
culoare 62 Deep Space 2,7 g
17RON

Cod: NYX0416 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Cumpărați acum produsele selectate NYX Professional Makeup cu livrare gratuită. Bucurați-vă de noile tred-uri în machiaj cu ajutorul produselor NYX Professional Makeup.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.07.2019
Ridicare personală
luni 01.07.2019
NYX Professional Makeup Eyeshadow
culoare 62 Deep Space 2,7 g | 17RON

Descrierea produsului NYX Professional Makeup Eyeshadow

Fardul de pleoape NYX Professional Makeup Eyeshadow permite umbrirea pleoapelor după dorință, adăugând o nouă dimensiune oricărui fond de ten.

Caracteristici:

  • ușor de aplicat
  • pentru fondul de ten de zi și de seară
  • nu se risipește la aplicare
  • culori naturale

Cum se utilizează:
Se aplică umbrele pe pleoape cu peria, cu buretele de fond de ten sau cu buricele degetelor.

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.