Descrierea produsului NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop
Caracteristici

Fondul de ten NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni.

Caracteristici:

  • capacitate de acoperire excelentă
  • minimizează porii
  • efect matifiant pentru ten
  • simplu de aplicat

Cum se utilizează:
Se aplică fondul de ten pe punctele de bază ale feței, și anume fruntea, obrajii și bărbia.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
ten sensibil, ten gras, ten normal, ten mixt
După tipul de acoperire
Ridicată
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Efect
rezistent la apă

Am scris despre NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop
Articole

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop