Notino Master Collection buretepentru machiaj

1×
Notino Master Collection burete  pentru machiaj
Notino Master Collection burete  pentru machiaj
Livrare gratuită
Economisiți
58RON

Economisiți 34%
38RON

38,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: NOI02427 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Notino Master Collection

Cum aplicăm fondul de ten rapid, comod și cu un finisaj mereu superb? Soluția o reprezintă buretele pentru machiaj Notino Master Collection. Secretul unui aspect fără cusur se bazează pe combinația dintre materialul unic și forma sa. Structura moale permite o întindere uniformă și fără pete, utilizând doar atât fond de ten cât este strict necesar pentru acoperirea feței.

Forma de picătură încape perfect în mână. Partea evazată favorizează o aplicare foarte rapidă, iar capătul îngust permite o aplicare precisă, în toate pliurile feței. Cu acest accesoriu de frumusețe, machiajul dvs. va arăta mereu ca aplicat de un machior profesionist.

Caracteristici:

  • buretele moale aplică perfect fondul de ten
  • nu lasă pete și nu creează efectul de mască
  • materialul moale se simte plăcut pe față
  • întinde ușor fondul de ten, atât pe suprafețe mari, cât și în pliurile feței
  • nu absoarbe mai mult produs decât este necesar
  • buretele este ideal și pentru călătorii

Mod de utilizare:
Întotdeauna începeți prin a înmuia buretele Notino Master Collection în apă călduță, după care stoarceți excesul de apă. Apoi întindeți foarte bine fondul de ten cu buretele, pe față, până când obțineți rezultatul dorit.

Am scris despre Notino Master Collection
Articole

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Master Collection1