Notino Luxe Collection burete pentru machiaj, cu suport

Notino Luxe Collection burete pentru machiaj, cu suport
Notino Luxe Collection burete pentru machiaj, cu suport
62RON

Cod: NOI02535 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descrierea produsului Notino Luxe Collection

Cu ce este cel mai bine să aplicați fondul de ten? Probabil fiecare va răspunde altfel la această întrebare. Puteți să fiți însă sigură că buretele pentru machiaj, cu suport, Notino Luxe Collection, nu vă va dezamăgi. În afară de faptul că acesta este compact, moale și foarte confortabil de folosit, reușește să întindă fondul de ten ușor și să îl încorporeze perfect în piele.

Cercul din mijlocul său se poate îndepărta ușor, apoi ajunge doar să îl folosiți ca un fel de suport. Astfel, burețelul nu va mai atinge suprafețe care pot fi murdare. O soluție elegantă pentru a aplica fondul de ten, într-un mod confortabil și sigur.

Caracteristici:

  • un burete moale, pentru aplicarea rapidă și ușoară a fondului de ten
  • partea lată este perfectă pentru porțiunile mari ale feței, iar cea îngustă pentru aplicarea fondului de ten în pliuri
  • aplică perfect fondul de ten, fără a crea efectul de mască
  • cercul din plastic funcționează ca un suport pentru burete
  • materialul este foarte plăcut pe piele
  • după umezire, nu absoarbe fondul de ten, ca urmare, ajută la economisirea acestuia

Mod de utilizare:
Înainte de utilizare, umeziți buretele și stoarceți apa în exces. Apoi începeți să aplicați fondul de ten dinspre centrul feței înspre exterior, până când nu se mai văd urme. După fiecare utilizare, buretele se spală în apă călduță, cu un săpun delicat. Se plasează pe suport, unde se lasă să se usuce.

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Luxe Collection