Notino Spa set demachiant pentru make-up din microfibră Pink

Notino Spa set demachiant pentru make-up din microfibră Pink
Notino Spa set demachiant pentru make-up din microfibră Pink
Livrare gratuită
92RON

92,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: NOI02306 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate produsele esențiale de frumusețe Notino .
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Notino Spa
Caracteristici

Demachierea este o etapă esențială în îngrijirea tenului, care nu poate fi niciodată neglijată. Transformați deci rutina zilnică obligatorie într-un ritual plăcut. Trei dischete cosmetice reutilizabile, mănuși demachiante și un prosop din microfibră moale acționează literalmente ca un magnet asupra fardurilor și a impurităților. Iar banderola cosmetică practică vă protejează părul. Setul Notino Spa Pink este realizat din microfibră, care poate fi spălată în mașina de spălat până la 40 °C.

Dischete demachiante
3 dischete cosmetice rotunde sunt suficiente pentru demachierea și curățarea tenului, acasă și în călătorii. Pentru îndepărtarea machiajului, vă recomandăm să aplicați pe dischetă demachiantul preferat și să curățați ușor fața de farduri și de impurități. La final, ștergeți tenul cu apă micelară.

Mănuși demachiante
Oferă o modalitate practică de demachiere, suprafața mare a mănușilor fiind apreciată mai ales când vă grăbiți. Împreună cu gelul de curățare, mănușa este ideală pentru o curățare blândă, dar minuțioasă a tenului, a decolteului și a spatelui, în timpul dușului.

Prosop demachiant
Oferiți tenului o demachiere ca la salon: aplicați ulei demachiant pe tenul uscat și masați, pentru a dizolva machiajul. Înmuiați prosopul în apă caldă, stoarceți-l și, cu una din fețe, ștergeți cu blândețe fardurile și murdăria. Încheiați cu un gel de curățare, folosind cealaltă față a prosopului, înmuiat din nou în apă fierbinte și stors bine.

Banderolă cosmetică
Închiderea cu arici asigură aderența perfectă a banderolei în jurul feței, transformând-o în accesoriul ideal, nu doar pentru demachiere, ci și pentru machiaj, aplicarea unei măști faciale și alte ritualuri cosmetice.

Caracteristicile setului cosmetic:

  • se folosește în combinație cu produse de curățare și de demachiere
  • proprietățile electrostatice ale microfibrelor atrag impuritățile și machiajul
  • se poate utiliza pe față, pe decolteu și pe corp
  • se poate spăla manual sau la mașină până la 40 °C
    (recomandăm spălarea înainte de prima folosire)

Caracteristici

Consistență
servetele pentru curatare
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
curățare
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj

Am scris despre Notino Spa
Articole

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Spa