Nasomatto Baraonda extract de parfum unisex

1×
Nasomatto Baraonda extract de parfum unisex
Nasomatto Baraonda extract de parfum unisex
30 ml

Cod: NST3414 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Nasomatto Baraonda
Compoziție

Parfumul ideal pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor reguli! Extractul de parfum Nasomatto Baraonda, este un experiment olfactiv care descrie începuturile parfumeriei. Reamintește de atmosfera unui bar de noapte și mirosul unei plute îmbibate în aroma delicată a alcoolului fin.

  • oriental – lemons
  • atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • potrivit pentru seară și orice ocazie

Compoziția parfumului
Tonurile lemnoase din această aromă, se combină cu note de whisky și seamănă cu butoaiele de stejar în care se maturează această băutură fină. Acordurile de trandafir și mosc, oferă o doză de eleganță, iar moscul alb împreună cu ambroxanul dulce, netezesc fațetele ascuțite ale parfumului și emană o aromă unică.

Povestea parfumului
Parfumul lui Baraonda înseamnă zgomot italian. Acceptați invitația mărcii Nasomatto la barul zgomotos, unde datorită acestui parfum nu va fi o problemă pentru dumneavoastră să vă remarcați în mulțime.

Compoziție

Compozitie
trandafir, tonuri lemnoase, whisky, mosc, ambrette, ambroxan
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Nasomatto

Neobișnuitele parfumuri de nișă Nasomatto nu lasă pe nimeni indiferent! Brandul Nasomatto și-a stabilit ca obiectiv crearea unor parfumuri extraordinare, extravagante și sofisticate, care atrag și șochează! Compania a fost fondată în anul 2007, în orașul Amsterdam. Fondatorul său este designerul italian de parfumuri de nișă Alessandro Gualtieri, care are tendința de a crea parfumuri îndrăznețe, provocatoare și foarte emoționale.

Numele brandului, Nasomatto, înseamnă „nas nebun“, iar caracterul excentric sau chiar nebunesc al parfumurilor de nișă Nasomatto este subliniat și de numele acestora, ca, de exemplu, Absinth, Narcotic, Blamage sau Pardon.

Parfumurile Nasomatto sunt cu adevărat excepționale și ușor controversate. Atrag mai ales clienții pretențioși, care sunt în căutarea neobișnuitului. Datorită concentrației mari, aroma parfumurilor Nasomatto este foarte intensă. Flacoanele Nasomatto sunt minimaliste, din sticlă groasă, cu dop contrastant, pentru un plus de unicitate și extravaganță.

Rating Nasomatto Baraonda1