Mugler AuraEau de Parfum pentru femei

3×
Mugler Aura Eau de Parfum pentru femei
Mugler Aura Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
295RON

Economisiți 20%
30 ml
235RON

Cod: THM04486 | În stoc
1
Vreau o reducere de Crăciun de 10%
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Mugler de minim 290 RON și primiți cadou o geantă elegantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Mugler Aura
Compoziție

Lăsați-vă atrasă într-o poveste despre căutarea autenticității, unde dvs. sunteți eroina, iar naratorul este apa de parfum Mugler Aura. Acțiunea se desfășoară în străfundurile sufletului celei care se dă cu acest parfum, de care se vor îndrăgosti toate femeile care au curajul de a-și urma instinctele.

  • un senzual parfum floral lemnos, pentru femeile care iubesc viața
  • ideal pentru fiecare zi
  • lansat în anul 2017

Compoziția parfumului
Debutează cu un amestec dulce-acrișor, de bergamotă cu rubarbă. La scurt timp se adaugă notele din inimă, alcătuite din flori de portocal, tonuri verzi și ylang ylang, legate împreună de accentul atât botanic, fumuriu, cât și animalic, de tigru printre liane. Profunzimea și căldura parfumului radiază din baza cu tonuri lemnoase și de vanilie.

Povestea parfumului
Povestea acestui parfum senzual este construită în jurul instinctului și al forței sale intuitive. Este creația a patru „nasuri“ - Daphne Bugey, Amandine Clerc-Marie, Christophe Raynaud și Marie Salamagne. O expresie simbolică a florei și a faunei, Mugler Aura invită femeile să-și urmeze instinctul.

Forma flaconului Mugler Aura amintește o inimă care bate. Verdele smarald simbolizează profunzimea, magia, optimismul și viața. Este și culoarea fericirii - o fericire ascunsă în inimă.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
frunze de rubarbă, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tonuri verzi, floare de portocal, Ylang-Ylang, tiger liana
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Amberwood, vanilie Bourbon, tonuri lemnoase, lemn de santal
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Mugler

p>Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Aura3