Montale Starry Nights Eau de Parfum unisex

10×
Montale Starry Nights Eau de Parfum unisex
Montale Starry Nights Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
569RON

Economisiți 40%
100 ml
337RON

337,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1829 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Starry Nights
Compoziție

Sunteți în căutarea unui parfum oriental, intens și unic? Atât pentru ea cât și pentru el, Montale Starry Nights dezvăluie o compoziție de trandafir, patchouli, mosc și citrice, ce vă va transporta instant într-o fermecătoare grădină orientală. Aroma oriental – florală atent compusă din ingrediente naturale, de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, asigură persistența de lungă durată.

  • oriental - floral
  • unisex, pentru ea și pentru el
  • aroma perfectă pentru seară

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note proaspete de lămâie, bergamotă și măr. Inima parfumului se compune din arome florale, ce oferă eleganță, patchouli din Sumatra, trandafir bulgăresc și iasomie egipteană. Senzualitatea este evocată de combinațiile de chihlimbar, mosc și de notele pudrate.

Povestea parfumului
Parfumul unisex din portofoliul brandului franțuzesc Montale, recunoscut pentru pasiunea față de aromele din Orient și Arabia, are o sticlă originală purpurie ce trece gradual la elegantul negru, ce evocă un elixir rar și misterios. Unicitatea sticlei este dată și de alegerea practică a materialului, inițial aluminiu, care oferă protecția ideală parfumului. Așa cum sugerează numele poetic al parfumului, Montale Starry Nights, este aroma perfectă pentru seară, pentru misterioasa noapte înstelată a Orientului îndepărtat.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mar, bergamota, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, patchouli, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, cihlimbar, tonuri pulverulente
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Starry Nights10