MontaleRed Aoud Eau de Parfum unisex

Montale Red Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Red Aoud Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 33%
100 ml
347RON

347,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1515 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.10.2021

Descriere Montale Red Aoud
Compoziție

Red Aoud, de la Montale, este un parfum unisex, oriental și lemnos, cu note puternice de oud și de trandafiri. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Red Aoud amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Una dintre notele centrale ale parfumului Red Aoud, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, se combină în parfumul Red Aoud, de la Montale, cu aroma trandafirilor și cu alte acorduri magistral echilibrate.

Apa de parfum Red Aoud oferă o notă distinctă și captivantă de piper, în combinație cu alte mirodenii, cu trandafiri și cu lemn prețios. Parfumul Red Aoud, de la Montale, debutează cu tonuri de lemn de oud și de piper, inima sa este compusă din note de trandafir, de șofran și de chimen, iar baza este alcătuită din acorduri de iris, de lemn de santal și de vetiver. Picanteria întunecată a lemnului de oud se unește magnific cu cea a piperului roșu. Seducția acordurilor picante este susținută de aromele de chimen și de șofran și, mai ales, de irisul rafinat și de dulceața lemnului de santal.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A creat un parfum care aproape că dă dependență, datorită armoniei elementelor afrodiziace care-l compun. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, parfumul Red Aoud utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Red Aoud este potrivit în special în sezonul rece, ca parfum de zi și de seară. Va câștiga pentru totdeauna femeile și bărbații care iubesc combinația dintre oud și trandafir, mai ales în compoziții gurmande. Îl vor iubi, de asemenea, cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Red Aoud, de culoarea roșu închis a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Red Aoud, de la Montale – un parfum afrodiziac, cu trandafiri, oud și mirodenii.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
agar, piper
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
chimion, sofran, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, vetiver, stanjenel
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Red Aoud