Montale Intense PepperEau de Parfum unisex

13×
Montale Intense Pepper Eau de Parfum unisex
Montale Intense Pepper Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
569RON

Economisiți 52%
100 ml
274RON

Cod: MNT1652 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine joi 26.11.2020

Descriere parfum Montale Intense Pepper
Compoziție

O simplă pulverizare este de ajuns pentru a vă schimba complet starea de spirit și energia! Evadați în lumea parfumurilor de nișă cu apa de parfum unisex Montale Intense Pepper. Combinația proaspătă și picantă a două feluri de piper și citrice, dezvăluie un lux absolut oferind un stil elegant, misterios dar și seducător. Descoperiți acum provocatoarea semnătură olfactivă!

  • un parfum unisex oriental și picant
  • intens, energic și încrezător
  • potrivit atât ziua cât și seara

Compoziția parfumului
Într-o compoziție picantă, orientală și energică, parfumul Intense Pepper debutează cu acorduri de lămâie siciliană și de piper negru și roz. Inima creației olfactive este florală, iar baza este compusă din lemn de oud, lemn de cedru, ambră, licheni și mosc alb, oferind încredere, eleganță și mister.

Povestea parfumului
Parfumul Montale Intense Pepper cu o aromă intensă, bogată și picantă a fost creat de parfumierul Pierre Montale, în anul 2014. Sticla  unică a parfumului este dintr-un material original de aluminiu, de culoare lucioasă, în degrade auriu spre negru, care oferă parfumului o protecție excelentă.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper negru, piper roz, lamaie siciliana
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
note florale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, cihlimbar, cedru, agar
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Intense Pepper13