Montale Arabians Eau de Parfum unisex

1×
Montale Arabians Eau de Parfum unisex
Montale Arabians Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
595RON

Economisiți 19%
100 ml
481RON

481,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT2883 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 24.04.2021

Descriere Montale Arabians
Compoziție

Un „rege al deșertului” care evocă carismă, farmec și mister. Apa de parfum unisex Montale Arabians captează sentimentul de aventură regală prin cele mai bune ingrediente, creând astfel o compoziție grațioasă și plină de spirit. Parfumul este unul complex care se simte simultan proaspăt, floral, cald și picant. Potrivit pentru zilele reci de iarnă, acesta este destinat tuturor celor care adoră să facă mereu noi descoperiri și să trăiască clipe de neuitat.

  • parfum oriental
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru sezonul rece

Compoziția parfumului
Piramida parfumată se deschide cu o notă condimentată de cardamom, înconjurată de lavandă splendidă. Acordurile de patchouli, vetiver și trandafir se împletesc cu accentele bogate de piele naturală și mosc senzual, creând o aromă misterioasă și plină de farmec.

Povestea parfumului
Parfumul unisex Montale Arabians a fost lansat în anul 2017 ca un omagiu adus Orientului Mijlociu, unde Pierre Montale și-a petrecut atât de mult timp dezvoltând arome noi. Elegant și foarte simplu, designul flaconului este subliniat de o culoare aurie lucioasă. Flaconul parfumului este fabricat din aluminiu, ceea ce oferă apei de parfum o protecție perfectă.

Compoziție

Compozitie
cimbru, vetiver, cihlimbar, mosc, cardamom, patchouli, trandafir, lavanda, oud, piele
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Arabians1