Montale Aoud Nighteau de parfum unisex

6×
Montale Aoud Night eau de parfum unisex
Montale Aoud Night eau de parfum unisex
Livrare gratuită
569RON

Economisiți 28%
100 ml
411RON

Cod: MNT1639 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 18.12.2019
Ridicare personală
miercuri 18.12.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Montale Aoud Night
Compoziție

Montale Aoud Night este un parfum unisex oriental lemnos, cu un puternic accent pus pe nota de oud. Creație a brandului francez renumit pentru pasiunea sa pentru parfumuri orientale și arăbești, Aoud Night oferă îndrăgita notă de oud, în combinație cu pielea și cu alte acorduri magistral echilibrate. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Night amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Una dintre notele centrale ale parfumului Aoud Night, lemnul de aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă), este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole la fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal, uneori denumit „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“, apare în parfumul Montale Night într-o compoziție bogată, cu multiple fațete ce subliniază perfect puterea sa misterioasă.

Montale Aoud Night debutează cu acorduri de bergamotă și de lămâie siciliană, cu note de fructe suculente și de lemn de oud din Malaezia. În inima parfumului înfloresc note de trandafir și paciuli, iar baza bogată și senzuală este compusă din tonuri de ambră, de mosc alb, de piele, de lemn de guaiac și de lemn de santal. Per ansamblu, aroma radiază acorduri florale și de piele, senzuale note lemnoase de guaiac și de santal din Mysore, completate, bineînțeles, de misticul oud din Malaezia.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A interpretat în mod uimitor nota de oud, într-un parfum care subliniază latura sa misterioasă. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Night utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Parfumul Montale Aoud Night este potrivit pe tot parcursul anului, mai ales seara. Acest parfum va câștiga inimile iubitorilor parfumului de oud, în special în combinație cu acorduri de trandafiri, de piele și picante. O vor iubi de asemenea cei care apreciază calitatea reală și, în plus, sunt vrăjiți de magia Orientului. Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Night, de culoarea în degrade, auriu spre negru, a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Night - aroma mistică a lemnului de oud, într-o compoziție armonioasă floral-lemnoasă, cu accente de piele.

Compoziție

Note varf
bergamota, tonuri de fructe, lamaie siciliana, agar
Note inima
patchouli, trandafir marocan
Note baza
piele, lemn de guaiac, cihlimbar, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Night