Montale Aoud NightEau de Parfum unisex

8×
Montale Aoud Night Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Night Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: MNT1639 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Montale Aoud Night
Compoziție

Compoziția întunecată a apei de parfum Montale Aoud Night este o interpretare fierbinte și senzuală a notei lemnoase de oud.

  • un parfum animalic, de lemn și piele
  • o compoziție orientală caldă
  • bogată și misterioasă

Compoziția parfumului
Stelele deasupra deșertului arab sunt evocate de efervescența tonurilor de lămâie și de bergamotă, de la vârf. Trandafirii și paciuli vă transportă în saloanele sultanului, iar baza bogată, cu note de ambră, de mosc, de piele, de guaiac și de lemn de santal, oferă parfumului o profunzime senzuală. Aroma este armonizată de oudul natural din Malaezia, de santalul de Mysore și de nota de piele, cu un strop de esență de trandafiri.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota, tonuri de fructe, lamaie siciliana, agar
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
patchouli, trandafir marocan
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, lemn de guaiac, cihlimbar, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Night8