Montale Aoud Night Eau de Parfum unisex

8×
Montale Aoud Night Eau de Parfum unisex
Montale Aoud Night Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
569RON

Economisiți 25%
100 ml
422RON

422,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MNT1639 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Montale Aoud Night
Compoziție

Compoziția întunecată a apei de parfum Montale Aoud Night este o interpretare fierbinte și senzuală a notei lemnoase de oud.

  • un parfum animalic, de lemn și piele
  • o compoziție orientală caldă
  • bogată și misterioasă

Compoziția parfumului
Stelele deasupra deșertului arab sunt evocate de efervescența tonurilor de lămâie și de bergamotă, de la vârf. Trandafirii și paciuli vă transportă în saloanele sultanului, iar baza bogată, cu note de ambră, de mosc, de piele, de guaiac și de lemn de santal, oferă parfumului o profunzime senzuală. Aroma este armonizată de oudul natural din Malaezia, de santalul de Mysore și de nota de piele, cu un strop de esență de trandafiri.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
lamaie siciliana, tonuri de fructe, bergamota, agar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
patchouli, trandafir marocan
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de guaiac, mosc, cihlimbar, lemn de santal, piele
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Night8