Montale Aoud Forest

eau de parfum unisex 100 ml

2×
Montale Aoud Forest eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Forest eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Forest eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Forest eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Forest eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Forest eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Forest eau de parfum unisex 100 ml
Montale Aoud Forest eau de parfum unisex 100 ml
Livrare gratuită
549RON
Reducere 23%
100 ml
420RON

Cod: MNT1490 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.03.2019
Ridicare personală
marți 26.03.2019
Montale Aoud Forest
100 ml | 420RON

Descriere parfum Montale Aoud Forest

Montale Aoud Forest este un parfum unisex proaspăt, cu note puternice de oud și cu tonuri marine. Face parte din prima colecție franceză de parfumuri dedicate lemnului prețios de oud, un ingredient cu aromă rășinoasă. Este vorba de colecția brandului Montale, renumit pentru pasiunea pentru aromele Orientului și ale Arabiei, cu istoria lor magică. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Forest amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Nota centrală a compoziției parfumului Aoud Forest o formează lemnul de Aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar-agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“.

Aoud Forest oferă o abordare creativă a conceptului de parfum proaspăt. Debutul parfumului întruchipează vara la mare. Notele marine, cu prospețimea citrică de lămâie și grepfrut, sunt complementate de acordurile de rozmarin și de ghimbir. Această deschidere acvatică este urmată de acordurile de pădure verde, sub soarele verii. Moscul și trandafirii îmblânzesc și leagă întreaga compoziție.

Parfumul Aoud Forest oscilează între prospețime și plenitudine, fiind așadar un parfum de vară foarte original, cu o altă abordare a temei lemnului de oud. Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. În parfumul Aoud Forest a creat o combinație magistral echilibrată, de oud în armonie cu tonuri verzi.

Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Aoud Forest utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență. Grație fațetelor sale luminoase și jucăușe, parfumul Aoud Forest este potrivit în sezonul cald, ca parfum de zi. Va câștiga inimile celor care îndrăgesc parfumurile proaspete de vară și nota de oud, într-o combinație inedită. Aoud Forest este recomandat de asemenea celor care apreciază calitatea de top și farmecul specific al aromelor orientale.

Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Forest, de culoarea maron închis, cu străluciri aurii și lucioasă a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Forest - o pădure cu parfum marin.

Compoziție

Compozitie
agar, ambra, ghimbir, grapefruit, lamaie, mosc, rozmarin, tonuri marine, trandafir
Grupe de parfumuri
acvatice, lemnoase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Forest

Adaugă o nouă recenzie

4.0
2 Evaluare
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală