Max Factor Panstikmake-up si corector intr-unul singur

11×
Max Factor Panstik make-up si corector intr-unul singur
Max Factor Panstik make-up si corector intr-unul singur

Descrierea produsului Max Factor Panstik
Caracteristici

Fondul de ten solid Max Factor Panstick, cu acoperire mare, în formă de stick, combină fondul de ten și corectorul, pentru acoperirea maximă, uniformizarea și aspectul perfect al tenului.

Caracteristici:

  • textura cremoasă permite întinderea ca un fond de ten
  • capacitatea mare de acoperire permite o camuflare asemănătoare cu a unui corector
  • forma de stick facilitează aplicarea
  • uniformizează perfect nuanța tenului, pentru un rezultat fără cusur

Mod de aplicare:
Se aplică folosind aplicatorul de spumă sau degetul. Poate fi aplicat pe întreaga față, ca un fond de ten, pentru acoperire maximă și uniformizare a nuanței - sau local, pe post de corector, pe zonele care necesită o acoperire mai mare.

Caracteristici

Consistență
solid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Ridicată
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Efect
corector

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine rusă, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Panstik