Max Factor Healthy Skin Harmony fond de ten lichid SPF 20

1×
Max Factor Healthy Skin Harmony fond de ten lichid  SPF 20
Max Factor Healthy Skin Harmony fond de ten lichid  SPF 20
culoare 40 Light Ivory 30 ml
45RON

150,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MXF02077 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 14.05.2021
Ridicare personală
sâmbătă 15.05.2021

Descriere Max Factor Healthy Skin Harmony
Caracteristici

Fondul de ten lichid, cu SPF 20, Max Factor Healthy Skin Harmony, uniformizează perfect nuanța tenului, îi camuflează imperfecțiunile și îl lasă sănătos și proaspăt.

Caracteristici:

  • camuflează imperfecțiunile tenului
  • ajută la obținerea unui aspect fără cusur al tenului
  • iluminează tenul și îi favorizează vitalitatea
  • datorită SPF 20, protejează față de radiațiile solare nocive

Aplicare:
Fondul de ten se aplică uniform, pe față și pe gât, folosind degetele sau pensula. Pentru o acoperire mai mare, aplicați al doilea strat.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
ten normal
După tipul de acoperire
Medie
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Nuanță fond de ten
medium

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Healthy Skin Harmony1