Max Factor Facefinity make-up compact SPF 20

Max Factor Facefinity make-up compact SPF 20
Max Factor Facefinity make-up compact SPF 20
culoare 006 Golden 10 g
58RON

580,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MXF1996 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 12.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 12.05.2021

Descriere Max Factor Facefinity
Caracteristici

Fond de ten sau pudră? Elegantul pachet auriu, cu oglindă, include ambele produse. Fondul de ten compact Max Factor Facefinity combină pudra și fondul de ten solid, pentru un ten cu aspect impecabil. Ca pudră, fixează machiajul și matifiază tenul, iar, după umezirea aplicatorului inclus, acționează ca un fond de ten corector, care uniformizează tenul, acoperind defectele. Mulțumită factorului de protecție SPF 20, protejează tenul față de efectele soarelui.

Caracteristici:

  • poate fi utilizat ca pudră, pentru a matifia tenul și a-i conferi un aspect catifelat
  • după umezire se transformă într-un fond de ten cremos, cu acoperire mare și efect de uniformizare a tenului
  • aplicatorul facilitează machierea, iar oglinda permite oricând machiajul sau ajustarea acestuia
  • ambalajul auriu, îngust și elegant încape comod în orice poșetă
  • factorul de protecție SPF 20 protejează tenul față de radiațiile UV

Mod de aplicare:
Se aplică pe față folosind aplicatorul inclus Dacă doriți să-l utilizați ca pudră, aplicați-l direct pe față folosind aplicatorul. Pentru utilizare ca fond de ten, umeziți mai întâi aplicatorul și aplicați apoi produsul ca pe un fond de ten solid.

Se recomandă curățarea regulată a aplicatorului, pentru păstrarea igienei.

Caracteristici

Consistență
compact
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Nuanță fond de ten
medium

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Facefinity