Marvis Whitening Mint pastă de dinți cu efect de albire

3×
Marvis Whitening Mint pastă de dinți cu efect de albire
Marvis Whitening Mint pastă de dinți cu efect de albire
85 ml

Cod: MVI1962 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Marvis Whitening Mint
Caracteristici

Orice zi este mai frumoasă cu un zâmbet strălucitor și o senzație plăcută în gură. Pasta de dinți cu efect de albire Marvis Whitening Mint vă ajută să luptați împotriva cariilor, a tartrului și a plăcii dentare. Aroma răcoritoare, de mentă împrospătează respirația pentru întreaga zi.

Caracteristici:

  • albește dinții delicat și eficient
  • ajută la prevenirea cariilor dentare
  • reduce riscul apariției cariilor și a plăcii dentobacteriene
  • cu aromă de mentol, pentru o respirație proaspătă
  • conferă o senzație de confort durabilă

Ingrediente:

  • fluorură – reduce probabilitatea apariției cariilor dentare, a tartrului și a plăcii dentobacteriene

Aplicare:
Pe periuța de dinți se aplică o cantitate de pastă de dinți cu efect de albire, Marvis Whitening Mint, de dimensiunea unui bob de mazăre și se curăță întreaga cavitate bucală. Recomandăm utilizarea sa după fiecare masă, minimum de două ori pe zi.

Caracteristici

Efect
albire

Despre brand Marvis

Pastele de dinţi Marvis transformă spălatul pe dinţi zilnic într-o experienţă unică! Aceste îndrăgite paste de dinţi italiene au arome amuzante şi neobişnuite transformă periatul dinţilor în distracţie! De exemplu puteţi încerca aroma unică de scorţişoară, de lemn dulce, de iasomie sau de ghimbir!
Pe lângă aceste arome unice şi proaspete, Marvis curăţă perfect dinţii şi îi protejează de carii şi de depunerea tartrului. Pastele sunt conţinute în ambalaje retro, care amintesc de tuburile cu vopsele în ulei. Sortimentul Marvis conţine şi ape de gură, periuţe de dinţi şi alte preparate eficiente pentru o igienă dentară perfectă.
Brand-ul Marvis s-a născut în anul 1958 la Florenţa. Prima pastă Marvis era destinată fumătorilor şi s-a impus datorită efectelor deosebite de albire a dinţilor şi gustului său intens, de mentă. După acest mare succes, în oferta Marvis au început să apară şi alte paste de dinţi cu arome inovatoare, care au devenit imediat preferatele consumatorilor. Pastele de dinţi Marvis sunt fabricate folosind o metodă tradiţională, cu un succes dovedit peste ani şi garantează o textură fină şi bogată, plină de prospeţime intensă!

Rating Marvis Whitening Mint3