Mancera Red TobaccoEau de Parfum unisex

5×
Mancera Red Tobacco Eau de Parfum unisex
Mancera Red Tobacco Eau de Parfum unisex
120 ml

Cod: MCR0556 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Mancera Red Tobacco
Compoziție

Definiția senuzalității se ascunde în apa de parfum Mancer Red Tobacco! Aroma combină tutunul cubanez cu mirodeniile, care îi oferă un caracter unic, incredibil de puternic și seducător. Acest parfum va fi apreciat de femeile și bărbații cărora le plac aromele intense, senzuale și condimentate.

  • aromă picant – lemnoasă
  • potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • potrivit pentru seară și ocazii speciale

Compoziția parfumului
Unica aromă se deschide cu note de măr verde, pară, nucșoară, șofran, scorțișoară și tămâie care se îmbină perfect cu inima florală, formată din patchouli și iasomie delicată. Intensitatea și persistența parfumului, sunt oferite de notele puternice de bază, de vetiver haitian, vanilie de Madagascar, tabac, mosc alb, lemn de guaiac, cihlimbar și lemn de santal. Rezultatul este o aromă unică și seducătoare.

Povestea parfumului
Pe lângă aroma uluitoare, toate parfumurile Mancera vor impresiona și prin ambalajul lor atractiv, inspirat de stiulul Art Deco.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mar verde, para, nucsoara, sofran, scortisoara, tămâia, agar
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
patchouli, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver haitian, vanilie Madagascar, tabac, mosc alb, lemn de guaiac, cihlimbar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Mancera

p>Parfumurile de nişă Mancera ascund în sine magia Orientului, a soarelui, a deşertului şi a luxului etern. În compoziţia acestora găsiţi cele mai bune şi mai scumpe materii prime, cum ar fi lemnul de agar, răşina, pielea şi altele. Cu parfumurile Mancera veți experimenta luxul și unicitatea.
Brandul Mancera a fost fondat în anul 2008, la Paris, la iniţiativa uneia dintre cele mai mari companii de distribuţie din Golful Persic, Al Athar. Parfumurile de nişă Mancera sunt special create pentru toţi iubitorii parfumurilor orientale şi ai culturii arabe.
În afară de ingredientele rafinate, parfumurile de nişă Mancera sunt excepţionale şi datorită flacoanelor de lux, care sunt fabricate din sticlă de cea mai înaltă calitate. Răsfăţaţi-vă cu o adevărată experienţă de lux, folosind parfumurile originale de nişă Mancera!  

Rating Mancera Red Tobacco5