Zornăitoare pentru bebeluși

Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   1

Zornăitoare simpatice pentru cei mici

Explorați universul jucăriilor zornăitoare, care fascinează și distrează copilul, acasă și la plimbare! Zornăitoarele colorate pentru bebeluși, care scot diverse sunete, contribuie la dezvoltarea coordonării și a simțurilor celor mici, încă din primele zile după naștere. Zornăitoarele sunt fabricate din materiale rezistente și de înaltă calitate și sunt special concepute astfel încât și copii mici să le poată prinde cu ușurință. Alegeți pentru bebelușul dvs. cea mai bună zornăitoare chiar astăzi, la notino.ro!

 Cum alegeți jucării zornăitoare pentru bebeluși

Zornăitoarele sunt concepute special pentru bebeluși, încă de la naștere; cu cât mai creativă și mai colorată, cu atât mai amuzantă. Alegeți, în funcție de mărime, de formă și de materialul zornăitoarei, dar și de vârsta bebelușului.

Forme de jucării zornăitoare

Culorile strălucitoare și formele interesante captează atenția bebelușului, chiar și în momentele de disconfort. Alegeți însă zornăitoare care să nu fie prea grele sau prea complicat de apucat pentru bebeluș. Puteți completa zornăitoarea clasică, de ținut în mână, cu alte tipuri de zornăitoare:

  • Zornăitoarele cu fixare pe mână sau pe picior ajută bebelușii să devină conștienți de propria lor mișcare, ca reacție la sunet. Aceste zornăitoare sunt realizate din materiale textile pufoase și sunt prevăzute cu clopoței sau cu hârtie foșnitoare. Se atașează ușor de încheieturi prin velcro. Puteți găsi și șosete zornăitoare.
  • Zornăitoarele pentru cărucior, cu forme colorate sau animalele de pluș înșirate pe un elastic sau pe arcuri împodobesc frumos căruciorul și pot fi atașate, de asemenea, la pătuț sau la leagăn.

Sfatul nostru: Și unele clipsuri pentru suzetă au lanțuri sau mărgele zornăitoare, care previn totodată pierderea suzetei.

Materialul zornăitoarei

Pe lângă siguranța materialului, la alegerea zornăitoarei țineți cont și de modul de întreținere a acesteia. Unele zornăitoare pot fi spălate în mașina de spălat vase, altele se sterilizează în apă fierbinte sau se spală în mașina de spălat rufe.

  • Zornăitoarele din plastic au diverse forme și suprafețe (striații, șanțuri), care ajută la erupția dentară. Materialul trebuie să fie lipsit de ftalați, BPA, PVC sau alte substanțe nocive.
  • Zornăitoarele din lemn pentru copii au, de obicei, formă de bile sau de mărgele, în combinație cu alte materiale. Materialul este, de regulă, lemn de arțar sau de stejar, perfect prelucrat.
  • Zornăitoarele textile sunt jucării drăguțe, în formă de animale sau de baloane. Sunt realizate adesea dintr-o combinație de pluș cu alte materiale.

Zornăitoare în funcție de vârsta copilului

  • Zornăitoarele pentru nou-născuți au, de obicei, culori saturate și contrastante și emit sunete liniștitoare. Micuții preferă forme simple și fluide, care favorizează dezvoltarea abilităților motorii.
  • Zornăitoarele pentru bebeluși de la vârsta de 3 luni au forme mai complicate, sunt mai colorate și scot sunete mai variate. Unele zornăitoare includ și un inel pentru dentiție, care calmează durerile erupției dentare.

Simpaticele jucării zornăitoare pentru bebeluși îi ajută să se dezvolte sănătos și amuză copilul atât acasă, în pătuț, cât și la plimbare, în cărucior. Explorați gama largă de jucării pentru copii și de alte produse pentru copii, ca să oferiți celui mic cea mai bună distracție!