Treci la conținutul principal

Mama Mio

Despre brandul Mama Mio

De ce pielea dvs. să nu arate bine chiar și în timpul sarcinii? Acordați-i o îngrijire intensivă în această perioadă dificilă, dar și frumoasă. Brandul britanic de produse cosmetice de îngrijire Mama Mio oferă produse care au fost dezvoltate special pentru femeile însărcinate, femeile după naștere și mamele care alăptează. Compoziția lor de îngrijire oferă pielii extrem de afectate nutriția și hidratarea necesare, lăsând-o suplă și catifelată.

 

Brandul Mama Mio a fost înființat în anul 2004 de către antreprenoarea Sian Sutherland și prietenele sale Kathy Miller, Tanya Mackay și Jill Dunk. Sian era însărcinată și căuta, pentru sine și pentru prietenele sale, produse cosmetice adecvate care să ofere pielii sale extrem de afectate îngrijirea de care avea nevoie în această perioadă.

Produsele Mama Mio conțin ingrediente de cea mai înaltă calitate, sunt bogate în substanțe naturale, pe bază de plante, sunt vegane și conțin arome 100% naturale. Compoziția lor este bogată în uleiuri și unt care conțin acizi grași omega 3, 6 și 9, care ajută la hrănirea pielii și favorizează elasticitatea. Mai exact, acestea sunt concepute pentru a susține cu adevărat toate nevoile femeilor în fiecare etapă a sarcinii.

Încercați iconicul unt de corp intens hidratant Mama Mio Tummy Rub Butter, care îmbunătățește elasticitatea și hidratarea pielii, sau legendarul ulei de masaj Mama Mio Tummy Rub Oil, cu 99% ingrediente de origine naturală, care oferă un tratament cu adevărat intensiv pentru burtica dvs. Dacă sunteți îngrijorată de apariția sporită a vergeturilor, crema de corp Mama Mio Mama Marks Cream vă va ajuta să reduceți vizibilitatea acestora. Acordați cea mai bună îngrijire pielii dvs. și bucurați-vă de această perioadă frumoasă în liniște și fără griji.

întregul text ascundeți textul