Makeup Revolution Ultra Metals Goperie de călătorie pentru ochi

1×
Makeup Revolution Ultra Metals Go perie de călătorie pentru ochi
Makeup Revolution Ultra Metals Go perie de călătorie pentru ochi
4 buc
79RON

Cod: MUR3646 | În stoc

Setul contine: Eyeshadow Brush + Brush for Shading + Eyeliner Brush + Oval brush for Eyeshadow

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descrierea produsului Makeup Revolution Ultra Metals Go

Setul de pensule de fond de ten Makeup Revolution Ultra Metals Go permite crearea oricărui stil de fond de ten de zi și de seară, ca un artist profesionist.

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Ultra Metals Go