Makeup Revolution Strobe Lighting

paleta luminoasa

Makeup Revolution Strobe Lighting paleta luminoasa
Makeup Revolution Strobe Lighting paleta luminoasa
Makeup Revolution Strobe Lighting paleta luminoasa
11,5 g
47RON

Cod: MUR3548 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți, 19.02.2019
Ridicare personală
marți, 19.02.2019
Makeup Revolution Strobe Lighting
11,5 g | 47RON

Descriere cosmetice Makeup Revolution Strobe Lighting

Luxoasa paletă de blush-uri Makeup Revolution Strobe Lighting oferă diferite nuanțe, pentru ocazii speciale și pentru fondul de ten de fiecare zi.

Caracteristici:

  • conferă feței un aspect sănătos
  • aderență perfectă
  • culori frumos pigmentate

Cum se utilizează:
Blush-ul se aplică pe pomeți cu peria, cu aplicatorul sau cu vârfurile degetelor. Se estompează, pentru un efect natural.

Despre brand Makeup Revolution

Makeup Revolution aduce o revoluție absolută în domeniul machiajului! Acest brand de cosmetice londoneze oferă produse decorative de înaltă calitate și, în același timp, accesibile ca preț, pentru a vă încânta garantat! Makeup Revolution a devenit un brand popular mai ales datorită paletelor de farduri de pleoape, care oferă culori foarte pigmentate, în toate nuanțele posibile! În afara acestor palete, mai găsiți și alte cosmetice decorative de o calitate excepţională, ca, de exemplu, rujuri, fond de ten, fard de obraz, pudră sau pensule.
Brand-ul Makeup Revolution vă va surprinde prin designul ambalajului, practic și în același timp original, de care vă veți îndrăgosti pur și simplu. Cu marca de lux Makeup Revolution veți conferi machiajului dumneavoastră originalitate și stil. Makeup Revolution demonstrează că puteți găsi o calitate deosebită, la prețuri accesibile fiecăruia!

 

free delivery