Makeup Revolution Retro Luxe set de buze mat

1×
Makeup Revolution Retro Luxe set de buze mat
Makeup Revolution Retro Luxe set de buze mat
culoare Regal 5.5 ml

Cod: MUR3748 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Makeup Revolution Retro Luxe
Caracteristici

Găsirea unui contur de buze perfect asortat cu rujul poate fi adesea o provocare. De aceea, vă prezentăm setul pentru buze mate Makeup Revolution Retro Luxe, care vă scutește de efortul căutărilor. Vă va încânta cu nuanțe superbe și durabile, care vă acoperă buzele cu un strat de culoare intens. Orice fană a buzelor mate, în nuanțe atemporale, se va îndrăgosti imediat de el.

Caracteristici:

  • conține ruj lichid și creion de contur în aceeași nuanță
  • după aplicare, rujul de buze lichid lasă un finisaj mat
  • creionul conturează buzele, pentru un rezultat precis
  • datorită compoziției hidratante, rujul nu usucă buzele
  • persistent

Aplicare:
Definiți cu creionul conturul buzelor. La buza superioară începeți din centru, la buza inferioară de la un colț la altul. Aplicați rujul pe buze cu aplicatorul și umpleți contururile definite de creion. Stratificați rujul, pentru un efect mai intens.

Caracteristici

Culoare
roșu
Efect
mat

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Retro Luxe1