Makeup Revolution Pore Blur baza de machiaj

Makeup Revolution Pore Blur baza de machiaj
Makeup Revolution Pore Blur baza de machiaj
Economisiți
37RON

Economisiți 10%
28 ml
33RON

117,86RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MUR06906 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 15.05.2021

Descriere Makeup Revolution Pore Blur

Baza de fond de ten Makeup Revolution Pore Blur netezește perfect tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten și prelungește rezistența acestuia.

Caracteristici:

  • umple porii
  • matifiază
  • mărește rezistența fondului de ten
  • pregătește perfect tenul pentru aplicarea fondului de ten

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate mică de produs pe toată fața sau pe anumite porțiuni, după utilizarea cremei de zi. Se întinde uniform și temeinic. Apoi se aplică fondul de ten.

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Pore Blur