Makeup RevolutionPrecise Brow Pencil creion sprâncene precise cu pensula

3×
Makeup Revolution Precise Brow Pencil creion sprâncene precise cu pensula
Makeup Revolution Precise Brow Pencil creion sprâncene precise cu pensula
culoare Medium Brown 0.05 g
21RON

42.000,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MUR08022 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Makeup Revolution, I Heart Revolution, Revolution PRO, Revolution Relove, XX by Revolution, Revolution Skincare, Revolution Haircare, W7 Cosmetics, Rude Cosmetics sau Makeup Makeup Obsession de peste 140 RON și primiți cadou un Mystery Bag cu produse cosmetice, în valoare de 120 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Makeup Revolution Precise Brow Pencil

Conturați-vă perfect sprâncenele cu creionul Makeup Revolution Precise Brow Pencil! Conceput pentru precizie, acest instrument cu două capete are un creion ultra - fin la un capăt pentru a crea fire de păr și o periuță de aranjare în celălalt capăt. Definiți și aranjați sprâncenele rapid și ușor!

Caracteristici:

  • conturează sprâncenele
  • oferă precizie
  • include periuță de aranjare
  • facilitează desenarea firelor de păr
  • umple rapid și ușor sprâncenele

Ingrediente:

  • vegan

Aplicare:
Folosiți capătul cu creion pentru a defini sprâncenele și periuța pentru a le aranja.

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Precise Brow Pencil2