Makeup Revolution Flawless Matte 2paleta farduri de ochi cu oglinda mica

9×
Makeup Revolution Flawless Matte 2 paleta farduri de ochi cu oglinda mica
Makeup Revolution Flawless Matte 2 paleta farduri de ochi cu oglinda mica
20 g

Cod: MUR3299 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descrierea produsului Makeup Revolution Flawless Matte 2
Caracteristici

Paleta de farduri de pleoape Makeup Revolution Flawless Matte 2 oferă o largă diversitate de nuanțe mate, stinse și intense, pentru machiajul de zi. În plus, oglinda mare încorporată permite un machiaj facil, oriunde vă aflați, nu numai acasă.

Caracteristici:

  • conține 32 de nuanțe de farduri de ochi mate, profesionale,
  • permite crearea diverselor tipuri de machiaj fumuriu, de zi și de seară
  • fardurile sunt intens pigmentate și au o rezistență de lungă durată
  • nuanțele pot fi combinate și armonizate în nenumărate feluri
  • fardurile se aplică ușor și nu se fărâmițează în zona de sub ochi

Mod de aplicare:
Aplicați fardurile pe pleoape cu pensula și estompați. Ideal, începeți cu cea mai deschisă nuanță, de la colțul intern al ochiului, întunecând treptat nuanțele, pe măsură ce avansați spre exterior.

Caracteristici

Culoare
alb, negru, violet, maro, roz, gri, roșu, portocaliu, nud
Efect
mat

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Flawless Matte 2