Makeup RevolutionBrow Fixer gel pentru sprancene

11×
Makeup Revolution Brow Fixer gel pentru sprancene
Makeup Revolution Brow Fixer gel pentru sprancene
culoare Clear 6 ml
32RON

533,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MUR08948 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Makeup Revolution, I Heart Revolution, Revolution PRO, Revolution Relove, XX by Revolution, Revolution Skincare, Revolution Haircare, W7 Cosmetics, Rude Cosmetics sau Makeup Makeup Obsession de peste 140 RON și primiți cadou un Mystery Bag cu produse cosmetice, în valoare de 120 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Makeup Revolution Brow Fixer
Caracteristici

Aranjați-vă rapid și ușor sprâncenele cu gelul Makeup Revolution Brow Fixer! Produsul netezește și hrănește sprâncenele, ajutând la fixarea acestora în forma perfectă. Aplicatorul precis vă permite să îmblânziți firele rebele, oferind o rezistență de lungă durată.

Caracteristici:

  • fixează și aranjează sprâncenele
  • hrănește sprâncenele
  • aplicator precis
  • rezistență de lungă durată
  • oferă un aspect natural
  • textură de gel transparent

Aplicare:
Periați sprâncenele în forma dorită. Se poate folosi individual sau peste alt produs de conturare al sprâncenelor.

Caracteristici

Efect
rezistent

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Brow Fixer10