L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves spray modelator cu sare de mare

4×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves spray modelator cu sare de mare
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves spray modelator cu sare de mare
150 ml

Cod: LOP11161 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves
Caracteristici

Cea mai bună variantă pentru a impresiona este o coafură naturală cu bucle lejere! Acum o puteți obține ușor și rapid cu ajutorul spray-ului modelator cu sare de mare L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves. Formula îmbogățită cu sare de mare, conferă părului vitalitate și strălucire, oferindu-vă instantaneu un look lejer cu bucle în valuri, ca de la mare.

Caracteristici:

  • creează un aspect ușor ciufulit
  • asigură un efect de onduleuri de plajă
  • ușor de utilizat pentru obținerea unui messy look
  • fixează natural coafura
  • textură lejeră care nu încarcă părul
  • hidratează firul de păr
  • finisaj mat cu efect texturat

Ingrediente:

  • sare de mare – îmbunătățește starea scalpului, conferă vitalitate și regenerează părul

Cum se utilizează:
Pulverizați uniform produsul pe părul umed sau uscat și aranjați părul cu degetele după dorință. Se poate folosi și înainte de utilizarea accesoriilor pentru modelarea termică a părului.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Definire și textură, Protecție termică, Accentuarea buclelor
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Lungimea părului
păr lung

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves4