L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup machiaj de păr pentru o zi pentru par blond

L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup machiaj de păr pentru o zi pentru par blond
L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup machiaj de păr pentru o zi pentru par blond
culoare 9 Hot Pink 30 ml

Cod: LOR05943 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA sau essie de minim 150 RON și primiți livrarea gratuită la întreaga comandă.

Descriere L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup
Caracteristici

Vopseaua de păr temporară L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup asigură o colorare cu rezultat imediat. În plus, nuanțele pot fi combinate după dorință, pentru un aspect unic, conform imaginației tale.

Caracteristici:

  • colorează părul într-o nuanță trendy
  • permite crearea unor șuvițe colorate
  • se înlătură la prima spălare cu șampon
  • ideală pentru o schimbare ocazională a imaginii

Mod de aplicare:
Din părul pieptănat se separă șuvițe fine, pe care se aplică o cantitate mică de vopsea. Se folosește uscătorul de păr pe șuvițele ude, pentru a permite culorii să se fixeze. La sfârșit, se coafează părul după dorință.

Caracteristici

Consistență
gel
Utilizare
Vopsirea părului la domiciliu
Culoare
roz

Despre brand L’Oréal Paris

Cosmetice L'Oreal Paris | L'Oréal Paris este probabil cea mai faimoasa companie franceza de cosmetice din lume. Marca dateaza din 1907, atunci cand un tanar chimist Schueller Eugène a descoperit un produs de colorare a părului. Acest produs discret a dat un impuls suplimentar la inceput, iar prin testele de laborator s-a ajuns la o gama completa de produse noi si imbunatatite, care ar putea fi aplicate si pe corpul feminin. L'Oréal Paris a extins centrele de cercetare in doar cateva orase mari din lume. Astazi puteti regasi sub brandul L'Oréal Paris creme de fata, produse pentru par, parfumuri, dar si produse de make-up si altele.

Rating L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup