Loewe 7 Eau de Toilette pentru bărbați

5×
Loewe 7 Eau de Toilette pentru bărbați
Loewe 7 Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
50 ml
265RON

530RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LOW0103 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.01.2021
Ridicare personală
luni 25.01.2021

Descriere parfum Loewe 7
Compoziție

Dacă vă considerați - sau cei din jur vă consideră - a fi un bărbat curajos și pasional, care nu ezită să-și asume riscuri, atunci apa de toaletă Loewe 7 Loewe amplifică aceste trăsături de caracter. A fost creată special pentru dvs., eroii secolului XXI. Pentru acest rezultat perfect, au fost suficiente 7 ingrediente. Încercați-l și convingeți-vă personal.

  • o compoziție parfumată exclusivă, din doar 7 ingrediente
  • un parfum modern și sofisticat, pentru bărbații curajoși
  • lansat pe piață în anul 2010

Compoziția parfumului
Experiența olfactivă începe din primele momente, cu aroma mărului roșu cu accente piperate. Ștafeta aromată este preluată de tămâie, în combinație cu nota dulce-amăruie de neroli. Combinația lemnoasă de cedru, cu vetiver și mosc rămâne cu dvs. mult timp după ce toate tonurile inițiale au pălit.

Povestea parfumului
Crearea parfumului Loewe 7 a fost o adevărată provocare, căreia însă parfumierul Emilio Valeros i-a făcut față cu brio. A prezentat un parfum perfect contemporan, absolut unic, apărut printr-o abordare intens creativă. Tonurile florale și lemnoase, într-o compoziție perfect echilibrată, vor încânta orice bărbat modern.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mar rosu, paprika
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
extras din portocala amara, tămâia
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, mosc, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Loewe

Faceți cunoștință cu brandul spaniol LOEWE.

Parfumurile LOEWE sunt literalmente opere de artă născute din natură. Fabricate în Spania, parfumurile LOEWE sunt naturale, organice și conțin uleiuri naturale de calitate, înalt concentrate.

Povestea brandului LOEWE a început în Spania anului 1846. În 2013, Jonathan Anderson, un designer de vârf al generației sale, a fost numit Director de Creație la LOEWE. Astfel a început un nou capitol al brandului, care pune pe prim plan meșteșugul, vibrantul stil de viață spaniol și o abordare a modei intelectuală, dar totuși jucăușă.

Primul parfum LOEWE creat de Jonathan poartă numele LOEWE 001. A fost creat în colaborare cu Núria Cruelles, parfumiera șefă a casei LOEWE. Compoziția sa, în același timp inovatoare și delicată, are aceleași prospețime, varietate și vitalitate ca și brandul LOEWE sub conducerea lui Jonathan.

Explorați vasta ofertă a parfumurilor LOEWE și încercați unele dintre parfumurile cele mai populare, cum ar fi LOEWE Solo pentru bărbați, cu tonuri citrice răcoritoare, apa de toaletă LOEWE Solo Cedro Eau, cu tonuri lemnoase și picante, sau apa de parfum LOEWE 7 Anonimo, cu note îmbătătoare, de tămâie și de piele. Doamnele pot încerca parfumul LOEWE Aura sau LOEWE 001, cu tentația tonurilor lemnoase.

Rating Loewe 75