ListerineTotal Care Teeth Protection Apa de gura pentru protectia completa a dintilor 6 in 1

4×
Listerine Total Care Teeth Protection Apa de gura pentru protectia completa a dintilor 6 in 1
Listerine Total Care Teeth Protection Apa de gura pentru protectia completa a dintilor 6 in 1
Economisiți
29RON

Economisiți 37%
500 ml
18RON

3,60RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LIR0115 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Listerine Total Care Teeth Protection

Ajunge doar să dedicați un minut în plus îngrijirii orale, pentru a asigura sănătatea cavității bucale. Apa de gură pentru protecția completă a dinților, 6 în 1 Listerine Total Care Clean Mint fortifică dinții, previne cariile, ajută la refacerea smalțului, curăță dinții și spațiile interdentare și, în plus, împrospătează respirația. Dați-i o șansă acestei ape de gură complexe și veți beneficia de o îngrijire de-a dreptul profesionistă.

Caracteristici:

  • elimină placa bacteriană și, astfel, protejează gingiile
  • fortifică dinții și smalțul acestora
  • protejează împotriva cariilor
  • curăță spațiile interdentare
  • conferă o respirație proaspătă, timp de până la 24 de ore
  • potrivită și pentru cei care poartă aparate ortodontice

Mod de utilizare:
Apa de gură se folosește după efectuarea periajului dentar, dimineața și seara. Se clătește gura cu circa 20 de ml de apă de gură (aproximativ 4 lingurițe), timp de 30 de secunde. Apoi se scuipă.

Despre brand Listerine

Marca Listerine | Listerine - ingrijire orala completa. Produsele Listerine pentru ingrijirea dentara completa isi au denumirea dupa medicul englez Joseph Lister, care a revolutionat operatiile chirurgicale si a initiat descoperirea atisepticelor, a operatiilor sterile si a strerilizarii  instrumentelor chirurgicale. Pentru inceput, marca Listerine fabrica produse pentru dezinfectare si incepand din 1920 s-a profilat pe produsele care indeparteaza efectul de gura urat mirositoare.
Istoria Listerine ne informeaza ca in 1879 Dr. Lawrence a descoperit compozitia care sta la baza produselor cu efect antiseptic. Incepand cu 1895 el a inceput sa promoveze produsele si stomatologii au descoperit ca Listerine poate sa lupte impotriva bacteriilor din cavitatea bucala. Treptat, Listerine a devenit un pionier in domeniu si in acelasi timp reprezenta si sinonimul luptei impotriva respiratiei urat mirositoare. In zilele noastre Listerine face parte din gigantul produselor farmaceutice Johnson & Johnson din Statele Unite, iar produsele sale sunt comercializate in peste 175 de tari.
Produsele Listerine sunt solutia revolutionara in combaterea bacteriilor din cavitatea bucala. Antisepticul Listerine poate distruge pana la 99% din bacteriile care cauzeaza depunerile dentare sau problemele cu gingiile. Listerine ne ofera o gama mult mai larga de produse si toate sunt solutii specializate pentru o anume problema. Produsele din gama "apa de gura" sunt focalizate pe protectia smaltului si a gingiilor. Brandul Listerine este corespondentul protectiei impotriva bacteriilor si al combaterii respiratiei urat mirositoare.
Apa de gura Listerine distruge eficient bacteriile si protejeaza sanatatea cavitatii bucale. Mai mult, brandul ne ofera o gama larga de produse care te ajuta sa iti mentii un zambet frumos.

Rating Listerine Total Care Teeth Protection3