Cea mai populară colecție de la Lancôme


Cumpărați produse pentru îngrijirea pielii Lancôme de minim 290 RON și primiți cadou un set de lux cu miniaturi.

întregul text ascundeți textul

Cea mai populară colecție de la Lancôme

ANTIÎMBĂTRÂNIRE

Rénergie Multi-Lift

Descoperiți noua generație de îngrijire eficientă antiîmbătrânire, de la brandul Lancôme. Gama Rénergie este renumită pentru produsele sale cu tehnologie avansată, bogate în extract din semințe de in, care mențin aspectul tineresc al tenului, printr-o eficiență triplă: atenuarea ridurilor vizibile de sub ochi, fermitatea tenului și readucerea sa la contururile tinerești. Alegeți una dintre cremele de zi sau de noapte din gama Rénergie, pentru o siguranță de sine instantanee!

REGENERARE

Génifique

Începeți ritualul de îngrijire cu gama regeneratoare Génifique, de la Lancôme, potrivită pentru femeile de toate vârstele și tipurile de ten. Génifique iluminează tenul, îi uniformizează nuanța și atenuează semnele de bătrânețe vizibile. Descoperiți, de exemplu, serul emblematic Advance Génifique, acum îmbogățit cu 7 particule prebiotice și probiotice, cu efect pozitiv asupra echilibrului microbiomului cutanat. Pielea se reînnoiește mai repede, este mai fermă și vizibil mai tânără.

HIDRATARE

Hydra Zen

În vremurile agitate de azi, este esențial să vă protejați suficient tenul față de influențele negative ale mediului. Formula eficientă a gamei Hydra Zen, de la Lancôme, oferă tenului vitalitatea, hidratarea profundă și nutriția necesare. Preveniți uscarea și iritarea tenului cu produsele Hydra Zen, cu unicele extracte de plante NeuroCalm™. Alegeți din oferta bogată de creme cu texturi diverse, de esențe hidratante sau de măști faciale.

PREMIUM

Absolue


Descoperiți secretele îngrijirii premium Absolue, de la Lancôme. Produsele acestei game regeneratoare anti-age conțin extracte din petale de Rosa Centifolia sau trandafirul de Provence, culese manual în zori, când uleiurile naturale au cea mai înaltă concentrație de substanțe cu efect revitalizant pentru celulele pielii. Acum vă puteți bucura de un ten luminos, revitalizat și fin ca mătasea.

Ai ales

  • Lancôme
Filtru
Cele mai vândute