Treci la conținutul principal

Lab Series

Lab Series

 O îngrijire inovatoare, de top, cu eficiență maximă, creată pentru a corespunde cerințelor tenului bărbătesc – acestea sunt cosmeticele Lab Series, care ajută bărbații din întreaga lume să arate și se simtă cât mai bine.

Povestea brandului Lab Series a început în anul 1987. Filozofia sa se bazează pe conștientizarea faptului că tenul bărbaților și cel al femeilor diferă semnificativ, cerințele acestora fiind de asemenea diferite. De aceea, bărbații au nevoie de produse cosmetice adaptate tenului lor. Lab Series oferă bărbaților soluții bazate pe tehnologie avansată, susținute de cercetări științifice și de ani lungi de experiență. De asemenea, brandul acordă atenție modului în care bărbații abordează îngrijirea tenului, precum și stilului în care aceștia doresc să folosească produsele cosmetice.

În portofoliul brandului Lab Series găsiți toate cele necesare pentru o îngrijire completă a tenului. Încercați, de exemplu, crema Lab Series Instant Filter Moisturizer, care uniformizează nuanța tenului, produsul de curățare Lab Series Multi-Action Face Wash, care desfundă perfect porii și eliberează tenul de impurități sau balsamul plăcut după bărbierit Lab Series Shave.

întregul text ascundeți textul