La Roche-Posay Lipikar Huile Ulei de curățare relipidic alcalin împotriva iritației

La Roche-Posay Lipikar Huile Ulei de curățare relipidic alcalin împotriva iritației
La Roche-Posay Lipikar Huile Ulei de curățare relipidic alcalin împotriva iritației
400 ml

Cod: LRP1040 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere La Roche-Posay Lipikar Huile
Caracteristici

Uleiul de duș La Roche-Posay Lipikar Huile asigură hidratarea și îngrijirea pielii, la fiecare spălare. După folosire, pielea își recapătă vitalitatea.

Caracteristici:

  • calmează pielea uscată
  • catifelează și mărește elasticitatea pielii
  • fortifică pelicula hidrolipidică protectoare
  • ameliorează tensionarea a pielii și o protejează împotriva iritării

Cum se utilizează:
Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. Se toarnă direct în baie și se amestecă. Ideal pentru utilizarea zilnică.

Caracteristici

Consistență
ulei
Tipul de piele
ten uscată
Substanțe active
unt de shea

Despre brand La Roche-Posay

Brandul francez de dermato-cosmetice La Roche-Posay este cunoscut pentru colaborarea intensă cu medicii dermatologi și pentru angajamentul de a face îngrijirea pielii mai plăcută, pentru persoanele cu pielea sensibilă. De aceea, preparatele La Roche-Posay au o compoziție minimalistă și sunt produse în condiții de control strict.

Gamele de produse La Roche-Posay sunt adaptate la cerințele specifice ale fiecărui tip de piele sensibilă și oferă soluții pentru persoanele care suferă din cauza pielii intolerante, reactive, atopice sau predispuse la acnee. Baza indispensabilă pentru fiecare preparat este apa termală din La Roche-Posay, care are proprietăți antioxidante și terapeutice și calmează instantaneu pielea sensibilă și iritată.

Calitatea produselor dermato-cosmetice La Roche-Posay este demonstrată nu numai de rezultatele documentate ale studiilor clinice, ci și de numeroasele recomandări ale dermatologilor de top.

Rating La Roche-Posay Lipikar Huile