La Roche-Posay Keriumșampon impotriva caderii parului

3×
La Roche-Posay Kerium șampon impotriva caderii parului
La Roche-Posay Kerium șampon impotriva caderii parului
200 ml
77RON

Cod: LRP0200 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descrierea produsului La Roche-Posay Kerium
Caracteristici

Șamponul pentru femei și bărbați, împotriva căderii părului, La Roche-Posay Kerium regenerează și consolidează cuticula și densitatea părului. Ingredientele active furnizează foliculilor nutriția necesară și suprimă apariția microinflamațiilor care accelerează căderea părului. Textura fină a șamponului La Roche-Posay Kerium produce rezultate vizibile, de la prima utilizare.

Șamponul întrerupe imediat procesul căderii părului, atât la bărbați, cât și la femei, lăsând părul sănătos, tonifiat și cu un plus de volum și de densitate. În plus, datorită conținutului de apă termală din La Roche-Posay, nutriția și efectul antioxidant se extind nu doar asupra părului, ci și a scalpului. Astfel, cu șamponul La Roche-Posay Kerium vă puteți oferi un tratament spa în confortul de acasă.  

Caracteristici:

  • acționează împotriva căderii părului
  • revitalizează scalpul
  • întărește firul de păr
  • spală cu blândețe
  • înlătură microiritațiile

Ingrediente:

  • Madecassoside – suprimă căderea părului
  • Vitamina B5 – stimulează creșterea firelor de păr sănătoase
  • Arginină – stimulează nutriția foliculilor părului și sinteza cheratinei

Aplicare:
Aplicați pe părul ud, masați delicat scalpul și clătiți temeinic. Poate fi utilizat în fiecare zi, în cazul tratamentului împotriva pierderii definitive a părului, sau ocazional, în cazul căderii sezoniere a părului. Produsul este hipoalergenic, cu o toleranță testată sub control dermatologic strict.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
stimulează creșterea
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
Îngrijire păr subțiat și căderea părului

Despre brand La Roche-Posay

Brandul francez de dermato-cosmetice La Roche-Posay este cunoscut pentru colaborarea intensă cu medicii dermatologi și pentru angajamentul de a face îngrijirea pielii mai plăcută, pentru persoanele cu pielea sensibilă. De aceea, preparatele La Roche-Posay au o compoziție minimalistă și sunt produse în condiții de control strict.

Gamele de produse La Roche-Posay sunt adaptate la cerințele specifice ale fiecărui tip de piele sensibilă și oferă soluții pentru persoanele care suferă din cauza pielii intolerante, reactive, atopice sau predispuse la acnee. Baza indispensabilă pentru fiecare preparat este apa termală din La Roche-Posay, care are proprietăți antioxidante și terapeutice și calmează instantaneu pielea sensibilă și iritată.

Calitatea produselor dermato-cosmetice La Roche-Posay este demonstrată nu numai de rezultatele documentate ale studiilor clinice, ci și de numeroasele recomandări ale dermatologilor de top.

Rating La Roche-Posay Kerium