La Roche-Posay Anthelios XL

lapte protecție solară SPF 50+ fara parfum

La Roche-Posay Anthelios XL lapte protecție solară SPF 50+ fara parfum
La Roche-Posay Anthelios XL lapte protecție solară SPF 50+ fara parfum
100 ml
85RON

Cod: LRP0756 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați măcar un produs pentru protecție solară, La-Roche Posay Anthelios, și vă oferim cadou gelul Posthelios pentru îngrijire după expunere la soare la 100 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.07.2019
Ridicare personală
miercuri 24.07.2019
La Roche-Posay Anthelios XL
100 ml | 85RON

Descrierea produsului La Roche-Posay Anthelios XL

Produsul de protecție solară La Roche-Posay Anthelios XL constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.

Caracteristici:

  • oferă protecție împotriva razelor UV
  • produsul este rezistent la apă
  • preparatul este non-comedogenic

Ingrediente:

  • nu conține parfum

Cum se utilizează:
Înainte de expunerea la soare, se aplică pe tot corpul o cantitate suficientă de produs. Se repetă dacă este necesar, în special după îmbăiere, după uscarea cu prosopul sau în caz de transpirație excesivă.

Caracteristici

Consistență
lapte
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Tipul de piele
ten sensibilă

Despre brand La Roche-Posay

Brandul francez de dermato-cosmetice La Roche-Posay este cunoscut pentru colaborarea intensă cu medicii dermatologi și pentru angajamentul de a face îngrijirea pielii mai plăcută, pentru persoanele cu pielea sensibilă. De aceea, preparatele La Roche-Posay au o compoziție minimalistă și sunt produse în condiții de control strict.

Gamele de produse La Roche-Posay sunt adaptate la cerințele specifice ale fiecărui tip de piele sensibilă și oferă soluții pentru persoanele care suferă din cauza pielii intolerante, reactive, atopice sau predispuse la acnee. Baza indispensabilă pentru fiecare preparat este apa termală din La Roche-Posay, care are proprietăți antioxidante și terapeutice și calmează instantaneu pielea sensibilă și iritată.

Calitatea produselor dermato-cosmetice La Roche-Posay este demonstrată nu numai de rezultatele documentate ale studiilor clinice, ci și de numeroasele recomandări ale dermatologilor de top.