Korres White Tea, Bergamot & Freesia Eau de Toilette pentru femei

Korres White Tea, Bergamot & Freesia Eau de Toilette pentru femei
Korres White Tea, Bergamot & Freesia Eau de Toilette pentru femei
50 ml

Cod: KRS0455 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Korres White Tea, Bergamot & Freesia
Compoziție

Parfumul Korres White Tea, Bergamot & Freesia este ca o cascadă de prospețime uimitoare, care îți redă pe loc energia.

  • parfum floral
  • parfum proaspăt
  • parfum citric
  • pentru femeia optimistă
  • pentru fiecare zi
  • recomandat în special pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarin, extras din portocala amara, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
ciclama, ceai, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
bumbac, mușchi de stejar, mosc, virginia cedru
Grupe de parfumuri
citrice, florale

Despre brand Korres

Cosmeticele naturale grecești Korres provin de la cea mai veche farmacie homeopatică de plante din Atena. Fondatorul acestui brand unic este Georg Korres, care a decis să-și utilizeze cunoștințele din domeniul remediilor homeopate și al preparatelor de plante, pentru a crea cosmetice naturale extrem de eficiente.

Gama Korres cuprinde produse de îngrijire pentru față, corp și păr, produse pentru bărbați, cosmetice solare și cosmetice decorative de calitate superioară. Toate produsele sunt fabricate din ingrediente naturale, de înaltă calitate. Dintre acestea, amintim uleiul de migdale bio, plantele tradiționale grecești sau iaurtul grecesc.

În produsele cosmetice Korres nu veți găsi uleiuri minerale, siliconi, parabeni sau propilen glicol. Produsele sunt ambalate într-un stil care subliniază unicitatea acestor cosmetice din Atena. Răsfățați-vă cu o bucățică din Grecia însorită, acasă, în baie!

Rating Korres White Tea, Bergamot & Freesia