Treci la conținutul principal

Korloff

Korloff

Luxul care poate fi simțit – Korloff este o companie franceză de bijuterii care produce bijuterii de lux, ceasuri, butoni de manșetă, pixuri de lux și, nu în ultimul rând, parfumuri de nișă.

 

Casa de bijuterii Korloff are o istorie remarcabilă, legată de misteriosul diamant negru brut de 200 de carate, cel mai mare din lume. Legenda spune că această bijuterie extraordinară a aparținut familiei nobile rusești Korloff-Sapojnikoff, care a transmis-o din generație în generație drept talisman înainte de a părăsi Rusia în anul 1917.  Parfumurile Korloff, prin compozițiile lor aromatice îndrăznețe, intensifică și prelungesc reverberația emoțiilor evocate de bijuteriile de lux ale acestui brand. Îmbină luxul, senzualitatea și provocarea și, mai presus de toate, sunt elaborate până la ultimul detaliu. 

 Merită să menționăm apa de parfum pentru femei Korloff Gold, Korloff Lady sau emblematicul Korloff Korlove. Bineînțeles, și bărbații își vor găsi propriul lor parfum. Descoperiți bijuteria parfumată sub forma apei de toaletă Korloff In White sau îndrăgostiți-vă de apa de parfum pentru bărbați  Korloff Pour Homme. Cedați compozițiilor de parfumuri inedite și răsfățați-vă cu aceste bijuterii de lux parfumate.

întregul text ascundeți textul