Kérastase Genesis

Căderea părului afectează până la 88 % dintre femeile din întreaga lume. De aceea, brandul Kérastase s-a hotărât să abordeze problema într-un mod revoluționar. A apelat la specialiști în dermatologie, în nutriție și în îngrijirea părului. Împreună, au conceput un plan de acțiune dual, pentru toate tipurile de păr și pentru multitudinea de factori care cauzează căderea sau ruperea părului.

întregul text ascundeți textul

PĂR FIN

Părul fin are tendința de a-și pierde rezistența și fermitatea și, de aceea, poate fi deosebit de susceptibil să cadă. Rutina Genesis pentru părul fin oferă soluția ideală, și anume o gamă de îngrijire delicată, dar eficientă.

cumpără

întregul text ascundeți textul

PĂR GROS

Părul cu fir gros este adesea neglijat, datorită rezistenței sale crescute contra influențelor externe. Cu toate acestea, părul des și gros necesită îngrijire și consolidare suplimentare, pentru a preveni ruperea acestuia. 

cumpără

întregul text ascundeți textul

RĂDĂCINI GRASE, VÂRFURI USCATE

Părul are nevoie de rădăcini sănătoase pentru a crește sănătos. Produsele din gama Genesis sunt potrivite și pentru rădăcinile cu tendință rapidă de îngrășare. Înlătură delicat sebumul depus și hidratează firele, pe toată lungimea lor. 

cumpără

întregul text ascundeți textul

Gama Genesis a fost creată în colaborare cu consultantul nutriționist Dr. Megan Rossi, specialistul triholog David Lucas și medicul dermatolog Dr. Laura Scott.

întregul text ascundeți textul