Kérastase Chronologiste Huile de ParfumUlei parfumat pentru păr

1×
Kérastase Chronologiste Huile de Parfum Ulei parfumat pentru păr
Kérastase Chronologiste Huile de Parfum Ulei parfumat pentru păr
120 ml

Cod: KER1830 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Kérastase Chronologiste Huile de Parfum
Caracteristici

Un amestec de trandafiri de ceai, cu tonuri calde lemnoase, mosc aromatic și extract de smirnă. Așa miroase uleiul parfumat pentru păr, Kérastase Chronologiste, creat de renumitul parfumier Alberto Morillas. Uleiul parfumează durabil părul și îi oferă simultan nutriția necesară. Ajung doar câteva picături și veți asista la un mic miracol. 

Caracteristici:

  • parfumează părul cu un parfum persistent, creat de Alberto Morillas
  • conferă părului o strălucire radiantă și o finețe de mătase
  • hrănește părul cu uleiuri rare  

Ingrediente:

  • extracte ultra concentrate, de iasomie și de smirnă - parfumează plăcut părul
  • combinație unică de uleiuri rare - hrănește părul și îi conferă o textură netedă și strălucitoare  

Aplicare:
În funcție de densitatea părului, aplicați 1-2 doze de ulei pe părul uscat, întinzându-l pe șuvițe și pe vârfuri. Nu clătiți.

Sfat Notino:
Aplicați uleiul parfumat la câțiva centimetri de rădăcini, pentru a nu îngrășa părul.Caracteristici

Consistență
ulei
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Strălucire și finețe, nutriție
Substanțe active
ulei de argan

Despre brand Kérastase

p>Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Chronologiste Huile de Parfum