Juliette has a gun Vanilla VibesEau de Parfum unisex

Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum unisex
Juliette has a gun Vanilla Vibes Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
332RON

Cod: JHG01777 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 04.12.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Juliette has a gun Vanilla Vibes
Compoziție

Imaginați-vă vacanța de vis plină de aventură și libertate undeva pe o plajă însorită. Apa de parfum unisex Juliette has a gun Vanilla Vibes este un cocktail irezistibil, revigorant și proaspăt, care vă duce cu gândul la distracție, mare, soare și adrenalină. Experimentați sentimente provocatoare și de nedescris!

  • parfum oriental
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Debutul creației este reprezentat de sarea de mare proaspătă. Inima parfumului bate în flori strălucitoare de orhidee și acorduri dulci de vanilie, oferind o plăcere olfactivă de nedescris. Moscul, boabele tonka și lemnul de santal creează o bază extrem de profundă și provocatoare, care vă va însoți în cele mai frumoase momente.

Povestea parfumului
Apa de parfum Juliette has a gun Vanilla Vibes este special destinată bărbaților și femeilor în căutare de distracție și de noi aventuri. Aroma parfumului este una orientală, apărută în anul 2019.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
sare
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
orhidee, vanilie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin, tonka, mosc, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Vanilla Vibes