Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum unisex

6×
Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum unisex
Juliette has a gun Anyway Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
569RON

Economisiți 48%
100 ml
294RON

294,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JHG1177 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 16.04.2021

Descriere Juliette has a gun Anyway
Compoziție

Uitați de reguli, de granițe și de limite. Apa de parfum unisex Juliette has a gun Anyway se potrivește perfect oricui nu se teme să iasă în evidență din mulțime.

  • parfum floral
  • parfum citric
  • parfum curat și proaspăt
  • unisex – pentru bărbați și femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
extras din portocala amara, limette
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, hedione, mosc, ambroxan
Grupe de parfumuri
de fructe, florale, lemnoase

Am scris despre Juliette has a gun Anyway
Articole

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Anyway6