Juliette has a gun Anywayeau de parfum unisex

5×
Juliette has a gun Anyway eau de parfum unisex
Juliette has a gun Anyway eau de parfum unisex
Livrare gratuită
569RON

Economisiți 39%
100 ml
345RON

Cod: JHG1177 | În stoc
1
Coletăria
marți 17.12.2019
Ridicare personală
miercuri 18.12.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Juliette has a gun Anyway
Compoziție

Parfumul unisex Juliette has a gun Anyway este perfect pentru femeile și bărbații care iubesc independența şi trăiesc conform propriilor norme.

  • parfum proaspăt
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Note varf
limette, extras din portocala amara
Note inima
iasomie
Note baza
tonuri lemnoase, hedione, mosc, ambroxan
Grupe de parfumuri
lemnoase, de fructe, florale

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Anyway